Olympiakos îi oferă un contract de 1,5 milioane de euro pe an tehnicianului Boloni (presă)

Ladislau Boloni, al cărui contract cu Standard Liege expiră la finalul sezonului, este dorit la conducerea tehnică a formaţiei Olympiakos Pireu, grupare dispusă să-i ofere antrenorului român un contract de 1,5 milioane de euro anual, informează presa din Belgia.

1 afișare

Potrivit site-ului footgoal.net, această ofertă este una surprinzătoare pentru că vine la doar o zi după ce Boloni s-a întâlnit cu oficialii clubului din Liege pentru a discuta o prelungire a înţelegereii ce expiră la finalul acestui sezon.

"Nu pot spune nimic legat de prelungirea contractului meu pentru că acum nu este oportun. Vom vedea", a declarat tehnicianul român pentru cotidianul Nieuwsblad.

Presa din Belgia notează că pentru a-l aduce pe Boloni, clubul grec este dispus să-i ofere un contract de trei ori mai mare decât câştigă în prezent la formaţia Standard.

Olympiakos a fost campioană în prima ligă elenă de două ori în ultimi trei ani.

Standard Liege şi Anderlecht se află la egalitate de puncte în fruntea ierarhiei din Belgia, cu o etapă înainte de final, iar partidele de la finele acestei săptămâni ar putea decide câştigătoarea titlului. În cazul în care Anderlecht şi Standard Liege se vor afla la egalitate de puncte şi după runda a 34-a, atunci campioana se va decide după un joc suplimentar decisiv.

Partidele La Gantoise - Standard Liege şi Genk - Anderlecht, din ultima rundă a campionatului belgian, vor avea loc sâmbătă, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici