Omicron ia cu asalt Premier League? Meciurile echipelor engleze au început să fie amânate

  • 42 de noi cazuri de infectare cu Omicron au fost descoperite în rândurile celor din Premier League
  • Londra se confruntă cu o creştere alarmantă a cazuri de infectare noua variantă
210 afișări
Imaginea articolului Omicron ia cu asalt Premier League? Meciurile echipelor engleze au început să fie amânate
Premier League are un nou record de cazuri de COVID. 42 de persoane implicate, staff, jucători, în campionatul de fotbal din Anglia sunt infectate. Cele 3.805 de teste au fost realizate în perioada 6 decembrie – 12 decembrie.
 
Liga engleză de fotbal a cerut deja cluburilor să reintroducă măsurile sanitare, precum purtarea măştii sau distanţarea socială.
 
Meciurile echipelor engleze au început să fie amânate. Tottenham, care are 13 cazuri de COVID, şi-a anulat meciul cu Rennes, din Europa Conference League, riscând să fie eliminaţi din competiţie. Londonezii şi-au amânat şi partida din campionat, cu Brighton. Şi Manchester United şi-a amânat meciul de marţi, cu Brentford, din Premier League, tot din cauza cazurilor noi. Cristiano Ronaldo nu este printre cei infectaţi.
 
Marea Britanie se confruntă cu cea mai mare răspândire a variantei Omicron, având deja 3.137 raportate. În Londra, mai bine de 40% din cazurile de covid19 sunt infectări cu această nouă tulpină. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici