Opt cadre medicale vor fi judecate pentru moartea lui Maradona

Opt asistenţi medicali vor fi judecaţi în legătură cu moartea lui Diego Maradona, după ce au fost acuzaţi de "omucidere prin neglijenţă", a anunţat presa argentiniană, citată de Reuters.

382 afișări
Imaginea articolului Opt cadre medicale vor fi judecate pentru moartea lui Maradona

Marele fotbalist, care a condus Argentina la al doilea titlu mondial în 1986, a murit la vârsta de 60 de ani în noiembrie 2020 din cauza unei insuficienţe cardiace, după ce fusese operat pe creier cu câteva zile înainte.

Un tribunal din San Isidro, un oraş de la periferia oraşului Buenos Aires, a respins apelurile apărării pentru o pedeapsă redusă şi a menţinut cerearea de acuzaţie din urmă cu un an a procurorilor pentru "muncă nesăbuită şi ineficientă" în tratamentul fostului jucător de la Boca Juniors şi Napoli, a relatat postul de televiziune TN.

Este puţin probabil ca procesul să înceapă până anul viitor, iar inculpaţii ar putea fi condamnaţi la pedepse cu închisoarea cuprinse între opt şi 25 de ani, potrivit rapoartelor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici