Opt jucători excluşi din naţionala Mexicului pentru Copa America

Opt dintre componenţii naţionalei de fotbal a Mexicului convocaţi pentru Copa America au fost excluşi din echipă, pentru acte de indisciplină, ei fiind suspendaţi pentru o perioadă de şase luni şi amendaţi cu câte 4.170 de dolari, a anunţat, marţi, Federaţia de Fotbal din Mexic, informează AFP.

4 afișări

Potrivit anunţului făcut de forul din Mexic, jucătorii au fost sancţionaţi în urma unor incidente petrecute într-un hotel din Quito, după un meci amical disputat, sâmbătă, în compania Ecuadorului.

Conducerea hotelului din Quito a anunţat că jucătorii ar fi adus prostituate în camerele lor, după meciul cu Ecuador, ulterior fiind raportate mai multe furturi.

Directorul selecţionatelor mexicane, Hector González Inarruti, a anunţat că cei opt jucători sancţionaţi "pentru încălcarea regulilor de disciplină" sunt Jonathan dos Santos (Barcelona B), Javier Cortes, Nestor Calderon, Nestor Vidrio, Israel Jimenez, David Cabrera, Jorge Hernandez şi Marco Fabian.

Federaţia din Mexic a decis să se prezinte la Copa America, programată în perioada 1-24 iulie, cu o selecţionată formată în principal din jucători sub 22 de ani, fiind convocaţi doar cinci fotbalişti cu mai multă experienţă. Selecţionerul reprezentativei Mexicului, Luis Fernando Tena, convocase pentru Copa America un lot de 23 de jucători.

Mexicul, care a câştigat la sfârşitul săptămânii trecute Gold Cup, va face parte din grupa C alături de formaţiile din Chile, Peru şi Uruguay.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici