CUPA MONDIALĂ  Optimile de finală: luni intră în scenă vicecampioana lumii şi principala favorită

Croaţia şi Brazilia îşi caută locul în sferturile de finală în meciul contra celor două naţionale din Asia care au produs şocuri în grupe, Japonia, respectiv Coreea de Sud.

2025 afișări
Imaginea articolului Optimile de finală: luni intră în scenă vicecampioana lumii şi principala favorită

Optimile de finală: intră în scenă vicecampioana lumii şi principala favorită

Nicio surpriză în partidele din optimile de finală de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, unde Olanda, Argentina, Franţa şi Anglia le-au trimis acasă, scontat, pe SUA, Australia, Polonia şi pe Senegal. Mai sunt două zile cu meciuri din optimile de finală. Iată programul

Luni, 5 decembrie

Japonia - Croaţia (ora 17.00, Al Wakrah)

Brazilia - Coreea de Sud  (ora 21.00, Doha)

Marţi, 6 decembrie

Maroc - Spania (ora 17.00, Al Rayyan)

Portugalia - Elveţia (ora 21.00, Lusail)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici