Organigrama CCA propusă de Avram, aprobată

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a fost aprobată de către Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal organigrama CCA propusă de el.

47 afișări
Imaginea articolului Organigrama CCA propusă de Avram, aprobată

Organigrama CCA propusă de Avram, aprobată (Imagine: Răzvan Chiriţă/MediafaxFoto)

"Printre altele, Comitetul FRF a aprobat şi organigrama CCA propusă de mine. Eu voi fi preşedinte, iar domnul Nicolae Rainea preşedinte de onoare. Ioan Igna va ocupa funcţia de prim-vicepreşedinte, iar Salomir Mircea şi Gheorghe Constantin sunt vicepreşedinţi. Nicolae Grigorescu, Cornel Sorescu, Costin Toma, Vasile Curt, Stan Prodan, Cornel Fecioru şi Nicolae Mavrodin sunt membrii Comisiei", a spus Avram.

Fostul arbitru Vasile Avram a fost numit preşedinte al CCA de către Comitetul de Urgenţă al FRF la 20 august.

Aron Huzu şi vicepreşedintele CCA, Dan Lăzărescu, şi-au anunţat retragerea de la conducerea comisiei, după ce Comitetul Executiv al FRF a decis, la solicitarea unor cluburi, să aducă arbitri străini la unele partide din Liga I.

Cei doi au fost numiţi la conducerea CCA în 29 aprilie, la scurt timp după arestarea fostului şef al arbitrilor Gheorghe Constantin, în scandalul de corupţie din fotbalul românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici