Organizatorii au stabilit tabloul principal al turneului WTA de la Stuttgart

Organizatorii turneului WTA de la Stuttgart, de categorie Premier, au afişat, sâmbătă, pe site-ul oficial, tabloul principal al întrecerii la care va reveni în circuit sportiva rusă Maria Şarapova, beneficiară a unui wild-card.

3 afișări

Simona Halep, singura reprezentantă a României, va intra direct în turul secund, unde poate da peste Barbora Strycova (Cehia, 17 WTA) sau o jucătoare venită din calificări. Pe tabloul principal de la Stuttgart mai poate pătrunde o româncă, Ana Bogdan (24 de ani, 115 WTA), care va juca în ultimul tur al calificărilor cu Tamara Korpatsch (Germania, 145 WTA), meciul fiind programat duminică noapte, de la ora 00:30, ora României.

La turneul german a primit un wild-card sportiva rusă Maria Şarapova, fostă câştigătoare a competiţiei în perioada 2012-2014. Fost lider mondial, Şarapova va juca împotriva Robertei Vinci (Italia, 35 WTA), primul meci după suspendarea primită pentru dopaj. Maria Șarapova nu a mai disputat niciun meci de la sfertul de finală pierdut la Openul Australiei în ianuarie 2016 împotriva americancei Serena Williams. Depistată pozitiv la meldonium, cu ocazia turneului respectiv, ea a fost suspendată de către Federația internațională de Tenis (ITF) începând din 26 ianuarie 2016. Fixată inițial la 24 de luni de către ITF, suspendarea rusoaicei a fost redusă la 15 luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Turneul WTA de la Stuttgart se va desfăşura în perioada 24-30 aprilie, fiind dotat cu premii în valoare totală de 710,900 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici