Organizatorii de la Roland Garros au anunţat ora la care se va juca meciul Halep - Kerber

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a aflat ora la care o va înfrunta, miercuri, în sferturile de finală de la Roland Garros, pe germanca Angelique Kerber (12 WTA).

18004 afișări
Imaginea articolului Organizatorii de la Roland Garros au anunţat ora la care se va juca meciul Halep - Kerber

Organizatorii de la Roland Garros au anunţat ora la care se va juca meciul Halep - Kerber

Liderul mondial a fost trimis să joace pe Suzanne Lenglen, a doua cea mai importantă arenă a complexului, în timp ce scena cea mare - Philippe Chatrier - le va aparţine lui Garbine Muguruza şi Maria Şarapova.

Astfel, Halep va intra pe teren la ora 15:00 pentru a zecea confruntare directă cu Angelique Kerber, adversara pe care o conduce cu 5-4 la meciurile directe şi pe care a învins-o ultima oară la Australian Open, în semifinale, la capătul unui meci dramatic, scor 9-7 în setul decisiv. Va fi, însă, prima confruntare directă la Roland Garros între fetele care sunt protagonistele uneia dintre cele mai frumoase rivalităţi din circuit. După meciul Simonei, pe Suzanne Lenglen se va juca partida dintre Marin Cilic (Croaţia) şi Juan Martin del Potro (Argentina), care contează pentru sferturile de finală de pe tabloul masculin.

În acelaşi timp, Philippe Chatrier, cea mai mare arenă de la Roland Garros, se va umple pentru meciul dintre Garbine Muguruza şi Maria Şarapova, care va decide potenţiala adversară a Simonei Halep, în cazul în care constănţeanca se califică în semifinale. După duelul foştilor lideri mondiali, scena îi va aparţine lui Rafa Nadal, care va juca împotriva argentinianului Diego Sebastian Schwartzman.

Avantaj Kerber?

Pentru Simona Halep, meciul împotriva lui Angelique Kerber va fi primul pe care-l va juca în acest an pe arena Suzanne Lenglen. Până acum, Halep a fost programată de trei ori pe Philippe Chatrier, iar contra lui Petkovic, compatrioata şi buna prietenă a lui Kerber, a fost trimisă să joace pe Terenul 18. În tot acest timp, Kerber nu a intrat niciodată pe Chatrier, jucând două meciuri pe Terenul 7, unul pe Terenul 1 şi unul pe...Suzanne Lenglen. Iar nemţoaica a jucat pe terenul pe care o va înfrunta pe Simona nu mai departe de luni, când a învins-o în minimum de seturi, 6-2, 6-3, pe Caroline Garcia, reprezentanta gazdelor.

Evident, faptul că e acomodată cu condiţiile de joc de pe Suzanne Lenglen poate reprezenta un avantaj pentru Kerber, care ştie deja săritura mingii şi rapiditatea cu care aceasta vine din terenul advers. Pentru Halep, situaţia e puţin complicată, pentru că va intra în meci cu reperele de pe Chatrier, arenă pe care condiţiile de joc diferă puţin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici