Organizatorii meciului dintre Inter Miami şi Hong Kong vor rambursa parţial biletele

  • Organizatorul aşteptatului meci dintre Inter Miami şi o selecţionată a Hong Kong-ului, de săptămâna trecută, va rambursa 50% din preţul biletelor.
  • Decizia vine după reacţia de nemulţumire cauzată de faptul că Lionel Messi nu a intrat pe teren, stârnind un scandal diplomatic.
  • Argentinianul a jucat în Japonia trei zile mai târziu.
139 afișări
Imaginea articolului Organizatorii meciului dintre Inter Miami şi Hong Kong vor rambursa parţial biletele

Organizatorii meciului dintre Inter Miami şi Hong Kong vor rambursa parţial biletele

Tatler Asia, organizatoarea meciului dintre Inter Miami şi Hong Kong All Stars, a afirmat într-o declaraţie pe pagina sa de Instagram că îi pare „profund rău" şi că are „inima frântă" că fanii au fost dezamăgiţi după ce Messi a rămas pe bancă în timpul meciului de duminică.

Meciul din Hong Kong a atras 40.000 de fani, iar unii spectatori au plătit până la aproape 5.000 de dolari HK (640 USD) pe bilet. Toate biletele din ziua meciului cumpărate de pe canalele oficiale pot primi o rambursare de 50%, a precizat Tatler, adăugând că a purtat discuţii cu guvernul din Hong Kong pentru a rezolva problema.

Cazul a stârnit reacţii la nivel diplomatic.

Antrenorul echipei Miami, Gerardo "Tata" Martino, a declarat că Messi a fost considerat inapt pentru a juca în amicalul din Hong Kong, dar a intrat în minutul 60 în meciul cu Vissel Kobe de miercuri.

„Când am aflat că Messi nu va juca, am pledat pe lângă proprietarii şi conducerea Inter Miami CF pentru a-l îndemna să se ridice în picioare, să se implice cu spectatorii şi să explice de ce nu poate juca", a precizat Tatler, citat de Reuters.

"El nu a făcut-o. Faptul că Messi şi (Luis) Suarez au jucat în Japonia pe 7 februarie a fost receptat ca o altă palmă pe faţă".

La meciul de la Tokyo, zone întregi din tribunele Stadionului Naţional din Japonia au rămas neocupate, cu doar 28.614 bilete vândute.

Presa de stat chineză, politicienii din Hong Kong şi unii fani au condamnat rapid participarea lui Messi la meciul din Japonia, Global Times, controlat de stat, scriind că absenţa lui Messi a ridicat multe întrebări cu privire la tratamentul diferenţiat pentru Hong Kong.

Într-o declaraţie, guvernul din Hong Kong a afirmat că rambursarea arată că Tatler Asia a făcut tot posibilul pentru a-i mulţumi pe fani, adăugând că mulţi oameni au întrebări cu privire la acest incident.

"Guvernul speră că echipa Inter Miami va oferi în cele din urmă o explicaţie rezonabilă cetăţenilor şi fanilor din Hong Kong care au venit pentru a urmări meciul."

Tatler Asia a precizat că Inter Miami s-a angajat să se asigure că jucătorii săi de top, inclusiv Messi şi uruguayanul Suarez, vor juca timp de 45 de minute, cu excepţia cazului în care sunt accidentaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici