Osasuna a fost suspendată provizoriu din următoarea competiţie europeană a cluburilor

Osasuna a fost amendată şi exclusă provizoriu din următoarea competiţie europeană la nivel de cluburi la care se califică pentru că a depus o cerere legată de un caz sportiv la o instanţă greşită, a anunţat joi UEFA.

308 afișări
Imaginea articolului Osasuna a fost suspendată provizoriu din următoarea competiţie europeană a cluburilor

Sursa foto: MediafaxFoto

UEFA a autorizat Osasuna să joace în turul play-off al Conference League 2023-24, în iulie, după ce iniţial a fost exclusă din competiţie din cauza unui scandal legat de meciuri trucate, din urmă cu un deceniu.

Cu toate acestea, organismul a precizat că a deschis o procedură disciplinară separată împotriva clubului din LaLiga pentru că a depus o cerere la instanţele de drept comun ale statului din Pamplona, Spania, şi nu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

UEFA a amendat Osasuna cu 100.000 de euro şi a exclus-o din următoarea competiţie a cluburilor UEFA pentru că nu a respectat jurisdicţia exclusivă a TAS.

Osasuna, care a terminat pe locul şapte în LaLiga în sezonul trecut şi va juca meciurile din turul play-off pe 24 şi 31 august, a declarat că nu va face apel împotriva deciziei UEFA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici