Oscar Pistorius, probleme şi în închisoare. Campionul paralimpic, rănit după o altercaţie cu un alt deţinut

Oscar Pistorius are probleme şi în închisoare. Campionul paralimpic a fost implicat într-un incident cu un alt prizonier, motivul fiind utilizarea unui telefon public, a anunţat, marţi, un oficial al penitenciarului. Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână.

888 afișări
Imaginea articolului Oscar Pistorius, probleme şi în închisoare. Campionul paralimpic, rănit după o altercaţie cu un alt deţinut

Oscar Pistorius, probleme şi în închisoare. Campionul paralimpic, rănit după o altercaţie cu un alt deţinut

Enervaţi de timpul îndelungat pe care Pistorius l-a petrecut la telefon, mai mulţi deţinuţi l-au îndepărtat cu forţa pe sportiv. Până la intervenţia gardienilor, Pistorius a fost agresat de unul dintre deţinuţi, suferind câteva contuzii uşoare.

”Oscar s-a ales cu o vânătaie şi câteva răni uşoare şi nu a avut nevoie de tratament”, a declarat, conform Reuters, Singabakho Nxumalo, purtător de cuvânt la Departamentul de Servicii Corecţionale.

Oscar Pistorius va petrece 13 ani şi cinci luni în penitenciarul din Atteridgeville, după ce, luna trecută, Curtea Supremă de Justiţie a decis să-i dubleze sentinţa pentru uciderea prietenei sale, Reeva Steenkamp, în 2013.

Pistorius a câştigat şase medalii de aur în competiţiile paralimpice şi a fost cunoscut ca "Blade Runner" pentru utilizarea protezelor cu fibră de carbon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici