Oţelul a pierdut meciul cu FC Basel, scor 2-3, şi a fost eliminată din cupele europene

Campioana României, Oţelul Galaţi, a înregistrat a cincea înfrângere consecutivă în grupa C a Ligii Campionilor, după ce a pierdut, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-3 (0-3), meciul cu formaţia elveţiană FC Basel, în etapa a V-a, fiind astfel eliminată din cupele europene.

898 afișări
Imaginea articolului Oţelul a pierdut meciul cu FC Basel, scor 2-3, şi a fost eliminată din cupele europene

Oţelul a pierdut meciul cu FC Basel, scor 2-3, şi a fost eliminată din cupele europene (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Pentru Oţelul au înscris Giurgiu '75 şi Antal '81, în timp ce golurile elveţienilor au fost marcate de Fabian Frei '10, Alexander Frei '14 şi Streller '37.

0-1: Combinaţie Huggel - Fabian Frei, mingea ajunge la ultimul, care şutează de la aproximativ 14 metri la colţul scurt pe sub Grahovac.

0-2: Streller dejoacă pasul la ofsaid al apărării gălăţene, îl depăşeşte pe portarul Oţelului şi-i centrează lui Alexander Frei, care înscrie de la 11 metri în poarta goală.

0-3: Perendija degajează într-un jucător de la Basel, mingea ajunge la Streller, care înscrie cu un şut plasat la colţul lung.

1-3: Antal îi pasează lui Giurgiu, care înscrie cu un şut plasat de la 16 metri în vinclul porţii lui Sommer.

2-3: Antal profită de o greşeală a unui fundaş advers şi înscrie cu un şut puternic de la 10 metri.

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Sârghi, Perendija, Sălăgeanu - Filip - Antal, Neagu (Viglianti '67, Paraschiv '83), Giurgiu, Iorga (Ilie '66) - Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu.

FC Basel: Sommer - Steinhofer, Abraham, Dragovici, Park Joo Ho - Shaqiri (Zoua '82), Huggel (Cabral '44), G. Xhaka, F. Frei - A. Frei (Chipperfield '74), Streller. Antrenor: Heiko Vogel.

Cartonaşe galbene: Sălăgeanu '33 / Dragovici '62, Cabral '72

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Norvegia, condusă la centru de Tom Harald Hagen, ajutat la cele două linii de Dag-Roger Nebben şi Frank Andås, în timp ce rezervă a fost Svein-Erik Edvartsen. Arbitrii asistenţi au fost desemnaţi Espen Berntsen şi Dag Vidar Hafsås.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori, printre care s-au aflat şi 150 de susţinători ai echipei elveţiene. La meci au asistat şi pugilistul Lucian Bute şi fostul manager general al FC Steaua, Mihai Stoica.

Aceasta este a cincea înfrângere a Oţelului în grupa C a Ligii Campionilor, echipa pregătită de Dorinel Munteanu fiind pe ultimul loc, cu 0 puncte. În urma acestui rezultat, echipa gălăţeană a fost eliminată din cupele europene.

În ultima etapă a grupei C, Oţelul va întâlni, în deplasare, pe 7 decembrie, formaţia Benfica Lisabona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici