Oţelul cere mutarea în primăvară a turului semifinalelor Cupei României şi a etapei a XX-a a Ligii I

Clubul Oţelul Galaţi a solicitat Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal reprogramarea manşei întâi a semifinalelor Cupei României Timişoreana, respectiv a etapei a XX-a a Ligii I, pentru primăvara anului viitor, informează site-ul oficial al grupării moldovene.

106 afișări
Imaginea articolului Oţelul cere mutarea în primăvară a turului semifinalelor Cupei României şi a etapei a XX-a a Ligii I

Oţelul cere mutarea în primăvară a turului semifinalelor Cupei României şi a etapei a XX-a a Ligii I (Imagine: Mircea rosca/Mediafax Foto)

"FC Oţelul Galaţi solicită Federaţiei Române de Fotbal reprogramarea manşei întâi a semifinalelor Cupei României - Timişoreana în primăvara anului 2013. De asemenea, solicităm şi Ligii Profesioniste de Fotbal mutarea etapei a XX-a a Ligii I, tot în primăvară, pentru o ierarhizare clară şi logică a campionatului naţional. Cererile oficiale le-au fost deja trimise celor două foruri care patronează fotbalul românesc", se menţionează pe site-ul citat.

Director general al grupării gălăţene, Narcis Răducan, a motivat solicitările prin problemele de lot cu care se confruntă antrenorul Viorel Tănase.

"Am făcut aceste cereri deoarece avem foarte mulţi jucători indisponibili din cauza problemelor medicale, iar o semifinală de Cupa României, eveniment de prim rang, trebuie să beneficieze de concursul tuturor factorilor. De asemenea, prelungirea sezonului de toamnă al Ligii I va face ca problemele de lot să se accentueze. Or acest lucru va conduce la o calitate scăzută a jocurilor oficiale, ceea ce va afecta interesul general pentru fenomen. Este şi o formă de respect necesară faţă de publicul spectator", a spus Răducan.

Prima manşă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, în cadrul căreia Oţelul Galaţi întâlneşte pe teren propriu Petrolul Ploieşti, este programată la 12 decembrie. De asemenea, conform programării Ligii Profesioniste de Fotbal, în etapa a XX-a a Ligii I, formaţia moldoveană întâlneşte la Galaţi tot echipa ploieşteană, la 16 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici