Oţelul Galaţi a învins CSMS Iaşi, scor 2-1, în prima etapă a Ligii I

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru prima etapă a Ligii I, ediţia 2012/2013.

Urmărește
436 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi a învins CSMS Iaşi, scor 2-1, în prima etapă a Ligii I

Oţelul Galaţi a învins CSMS Iaşi, scor 2-1, în prima etapă a Ligii I (Imagine: Mircea Rosca/Medaifax Foto)

Pentru CSM Iaşi a marcat Ionescu '60, în timp ce pentru Oţelul au înscris Iorga '50 (penalti) şi Viglianti '80.

În minutul 51, Laurenţiu Iorga marcat din penalti, după un duel în careu între Lungu şi Pena.

CSM Iaşi a restabilit egalitatea, în minutul 60. Straton a trimis în interiorul careului, mingea a ajuns la Claudiu Ionescu, care a marcat din şase metri.

Oţelul a preluat conducerea în minutul 80, când Gabriel Viglianti a profitat de o respingerea în faţă a lui Lungu şi a reluat în plasă.

CSMS Iaşi: Lungu - Jovanovici, Tincu, Mitrea, Ţigănaşu - Straton (Curiliuc '84) - Herghelegiu (Onofraş '63), Petrovici, Cl. Tudor, Vladu - Cl. Ionescu. Antrenor: Ionuţ Popa

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg. Costin, S. Ilie (Ljubinkovici '41)- Filip, Giurgiu - L. Iorga, Pena (Punosevac '89), Buş (Viglianti '71) - Stromajer. Antrenor: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Jovanovici '50, Cl. Ionescu '54 / Râpă '57, Giurgiu '83

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Valentin Avram şi Vladimir Urzică. Rezervă a fost Iulian Dima.

Observatori au fost George Ionescu şi Nicolae Dobrescu.

În minutul 59, fanii Oţelului au încercat să spargă blocajul forţelor de ordine, moment în care suporterii ieşeni au fugit spre galeria gălăţenilor, fiind opriţi însă de jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici