Oţelul Galaţi a renunţat la jucătorii V. Gheorghe, Onwuachi, Pecha şi Pungă

Clubul Oţelul Galaţi a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că a încetat colaborarea cu jucătorii Vasile Gheorghe, Benjamin Onwuachi, Ivan Pecha şi George Pungă.

107 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi a renunţat la jucătorii V. Gheorghe, Onwuachi, Pecha şi Pungă

Oţelul Galaţi a renunţat la jucătorii V. Gheorghe, Onwuachi, Pecha şi Pungă (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Clubul nostru regretă această măsură, dar este nevoit să o aplice pentru a-şi putea atinge obiectivele sportive şi financiare, respectiv construirea unui lot competitiv în scopul menţinerii în Liga I şi încadrarea în bugetul asumat prin planul de reorganizare. Le mulţumim lui Vasile Gheorghe, lui Benjamin Onwuachi, lui Ivan Pecha şi lui George Pungă pentru munca depusă sub culorile clubului nostru şi le dorim mult succes în proiectele viitoare!", se menţionează pe site-ul grupării gălăţene.

Pe de altă parte, cotidianul A Bola notează că mijlocaşii portughezi Ruben Brigido şi Helder Tavares au semnat contracte cu Oţelul Galaţi. Brigido a jucat ulitma dată la Maritimo, iar Tavares la Beira Mar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici