Oţelul Galaţi, a treia înfrângere în Liga Campionilor, scor 0-2 cu Manchester United

Campioana României, Oţelul Galaţi, a înregistrat a treia înfrângere în Liga Campionilor, din tot atâtea meciuri disputate, după ce a fost învinsă, marţi, pe Arena Naţională, scor 2-0, de Manchester United, în etapa a treia a grupei C.

959 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi, a treia înfrângere în Liga Campionilor, scor 0-2 cu Manchester United

Oţelul Galaţi, a treia înfrângere în Liga Campionilor, scor 0-2 cu Manchester United (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Rooney '64, '90+2 (ambele penalti).

În minutul 64, Wayne Rooney a centrat de pe stânga spre Hernandez, mingea fiind lovită cu mâna de Sergiu Costin. Arbitrul german Felix Brych a acordat lovitură de la 11 metri pentru Manchester United, aceasta fiind transformată de Wayne Rooney.

Din minutul 66, Manchester United a evoluat cu un jucător mai puţin după ce căpitanul Nemanja Vidici a fost eliminat pentru un fault asupra lui Gabriel Giurgiu la mijlocul terenului.

Şi Oţelul Galaţi a rămas cu un jucător mai puţin în teren după ce Milan Perendija a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe, în minutul 89.

Al doilea gol al englezilor a fost marcat tot din penalti, tot de Rooney, în minutul 90+2, după un fault al lui Antal.

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu - Filip - Antal, Neagu (Pena '72), Giurgiu, Frunză (S. Ilie '83) - Punosevac (Viglianti '87). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Manchester United: Lindegaard - Fabio (Jones '76), Smalling, Vidici, Evra - Valencia (Evans '71), Carrick, Anderson, Nani - Rooney, Hernandez. Antrenor: Alex Ferguson.

Cartonaşe galbene: Râpă '52, Perendija '56, Neagu '62, Sg. Costin '64, Giurgiu '81 / Carrick '54

Cartonaşe roşii: Perendija '89 / Vidici '66

Meciul a fost arbitrat de germanul Felix Brych, ajutat de asistenţii Thorsten Schiffner şi Mark Borsch, iar rezervă a fost Peter Gagelmann. Asistenţii suplimentari au fost Christian Dingert şi Tobias Welz.

Înaintea de începerea meciului, aşa cum face de obicei, mexicanul Javier "Chicharito" Hernandez a îngenuncheat la mijlocul terenului şi s-a rugat, cu faţa spre poarta gălăţenilor.

La partida de pe Arena Naţională au asistat aproximativ 28.047 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici