Oţelul Galaţi, amendată pentru incidente la meciul cu Steaua

Clubul Oţelul Galaţi a fost sancţionat cu o penalitate de 10.000 de lei de către Comisia de Disciplină a LPF pentru incidentele petrecute între spectatori la partida cu Steaua, din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, informează site-ul oficial al LPF.

223 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi, amendată pentru incidente la meciul cu Steaua

Oţelul Galaţi, amendată pentru incidente la meciul cu Steaua (Imagine: Laurentuiu Mich / MediafaxFoto)

În cadrul aceleiaşi şedinţe, membrii comisiei au decis suspendarea pentru două jocuri şi o penalitate de 2.000 de lei fotbaliştilor Alexandru Ţigănaşu (CSMS Iaşi) şi Valentin Negru (Gaz Metan Mediaş), pentru eliminări.

Fotbaliştii Răzvan Tincu (CSMS Iaşi), Ionuţ Boşneag (Universitatea Cluj) şi Ştefan Mardare (FC Rapid) au fost suspendaţi pentru un joc şi au primit o penalitate de 740 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici