Oţelul vrea victorie la masa verde în meciul cu Ceahlăul

Directorul general de la Oţelul Galaţi, Marius Stan, vrea să depună o contestaţie după meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, câştigat de gălăţeni, cu scorul de 1-0, cerând o victorie la masa verde, deoarece gazdele ar fi folosit mai mulţi jucători extracomunitari decât este permis.

2 afișări
Imaginea articolului Oţelul vrea victorie la masa verde în meciul cu Ceahlăul

Oţelul vrea victorie la masa verde în meciul cu Ceahlăul

"Am vorbit cu Marius Stan şi i-am explicat că se face de ruşine dacă se face tam-tam pe tema asta. Doar nu suntem atât de proşti să nu ne gândim la consecinţe şi să pierdem meciul cu 3-0. Bruno Fernandes e jucător comunitar, iar Golban are dublă cetăţenie, română şi moldoveană", a declarat preşedintele executiv al Ceahlăului, Grigore Sichitiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oţelul Galaţi a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Ceahlăul, la care au evoluat următorii jucători: Mulţescu, Nohai, Fernandes, Viţelaru, Barna, Ayza (Doicaru '46), Schumacher (Vranjkovici '66), Hamza, M.Oprea (Rusmir '78), Frunză, Golban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici