Ousmane Dembélé cere Barcelonei dreptul de a negocia cu PSG

Ousmane Dembélé a cerut conducătorilor clubului FC Barcelona permisiunea să poată discuta oficial transferul său la PSG, relatează publicaţia franceză L’Equipe.

105 afișări
Imaginea articolului Ousmane Dembélé cere Barcelonei dreptul de a negocia cu PSG

Ousmane Dembélé cere Barcelonei dreptul de a negocia cu PSG

Paris-Saint-Germain şi-ar fi manifestat interesul de a activa clauza de 50 de milioane de euro din contractul lui Ousmane Dembélé, dar aceasta este valabilă până luni seara la ora 23:59, ceea ce face negocierile dificil de încheiat la timp.

În timp ce anturajul francezului şi PSG au trasat deja schiţa unui contract pe 4 sau 5 ani, atacantul a cerut permisiunea oficială la Barça pentru a discuta el însuşi cu cei de la PSG.

În ultimele zile, ridicarea clauzei de eliberare a fost opţiunea preferată. Aceasta presupune mai întâi trimiterea unei scrisori de către jucător care să anunţe intenţia sa de a activa mecanismul înainte de o perioadă suplimentară de câteva zile pentru a finaliza.

Mai multe surse apropiate jucătorului, citate de L’Equipe, indică acum că Dembélé ar dori ca cluburile să găsească o soluţie de comun acord.

Campionul mondial din 2018 se află în prezent în turneu cu Barcelona în Statele Unite şi se pare că intenţia lui este aceea ca el să ajungă rapid la Paris, indiferent de formula contractuală folosită.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dembélé,
psg,
barcelona

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici