Ousmane Dembélé, provocat de fanii Barcelonei la sosirea autocarului PSG

  • Atacantul francez Ousmane Dembélé a avut parte de o primire ostilă din partea ultraşilor de la fostul său club FC Barcelona.
  • Incidentul a avut loc la sosirea sa în Catalonia, luni, pentru manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor.
545 afișări
Imaginea articolului Ousmane Dembélé, provocat de fanii Barcelonei la sosirea autocarului PSG

Atacantul francez Ousmane Dembélé. Foto: Hepta/Mediafax Foto

Suporterii catalani păstrează încă resentimente faţă de plecarea internaţionalului francez de la Barca la PSG, vara trecută. La sosirea autocarului lui Paris Saint-Germain la Barcelona, luni, Ousmane Dembélé a fost provocat de fanii catalani.

În imaginile difuzate de presa spaniolă, Dembélé, cu cagulă, a fost strigat de mai mulţi fani catalani. Francezul, cu ochii lipiţi de telefonul său, nu a reacţionat la invective. În timpul primei manşe a sferturilor de finală, marţea trecută, pe Parc des Princes, el a marcat un gol frumos, al doilea al său din acest sezon, chiar împotriva fstei sale echipe. Cu oate acestea parizienii au pierdut cu 2-3, pe teren propriu.

Ceilalţi membri ai echipei franceze au avut parte de o primire mult mai puţin virulentă. Kylian Mbappé, aşteptat să ajungă la Real Madrid în vara anului viitor, a fost chiar ovaţionat de fanii Barcelonei, conform relatărilor celor de la Le Parsisien.

Luis Enrique, fostul antrenor al catalanilor în perioada 2014-2017, care a şi evoluat în culorile blaugrana între 1996 şi 2004, a fost, de asemenea, primit cu căldură. El s-a aflat pe banca Barçei ultima dată când clubul a câştigat Liga Campionilor (2015).

Manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor dintre Barcelona şi Paris Saint-Germain are loc marţi de la ora 22.00, pe Stadionul Olimpic Montjuïc. Camp Nou se află în prezent în renovare, astfel că niciun meci nu se poate juca acolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici