Ovidiu Petre: Mi s-a luat dreptul de a evolua la primul turneu final cu echipa naţională

Mijlocaşul Ovidiu Petre, care a fost diagnosticat, în urma unui control, cu leziune a meniscului extern drept, a declarat, marţi, că i s-a luat dreptul de a evolua la primul turneu final din cariera sa, informează site-ul oficial al FC Steaua.

23 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Petre: Mi s-a luat dreptul de a evolua la primul turneu final cu echipa naţională

Ovidiu Petre: Mi s-a luat dreptul de a evolua la primul turneu final cu echipa naţională (Imagine: Mediafax Foto)

"Simt un regret enorm pentru ceea ce s-a întâmplat, deoarece mi-a fost luată şansa de a evolua la primul meu turneu final cu echipa naţională. Este o mare dezamăgire şi sper să trec peste ea cu fruntea sus şi să revin cât mai repede pe teren. Ţin să precizez că nu este adevărat ce s-a scris, cum că aveam probleme mai vechi la genunchiul drept. Eram sută la sută apt de joc", a spus Petre.

În timpul turneului de pregătire şi relaxare efectuat de unii dintre tricolori în Turcia, Petre s-a accidentat la un meci de volei pe plajă, fiind lovit de un cameraman.

Echipa naţională a României face parte din grupa C la turneul final al campionatului European, alături de reprezentativele Franţei, Italiei şi Olandei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici