Ovidiu Petre: Primele două etape din 2008 vor fi decisive în lupta pentru titlu

Mijlocaşul stelist Ovidiu Petre a declarat, duminică, la Larnaca (Cipru), unde echipa Steaua efectuează un stagiu de pregătire, că primele două etape din 2008 vor fi decisive în lupta pentru titlul de campioană, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

10 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Petre: Primele două etape din 2008 vor fi decisive în lupta pentru titlu

Ovidiu Petre: Primele două etape din 2008 vor fi decisive în lupta pentru titlu

"Important este să ne pregătim cât mai bine şi, după ce o să terminăm pregătirea, o să ne gândim şi la titlu. După primele două etape se va decide, în mare parte, campioana. Nu ne interesează că Dinamo face pregătirea în acelaşi loc cu noi. Dinamo ne va interesa în momentul în care vom avea meciul cu ei", a spus Ovidiu Petre.

Mijlocaşul stelist a vorbit şi despre jucătorii transferaţi în această iarnă. "Noii noştri colegi sunt jucători de valoare, ne înţelegem bine cu ei şi, cu timpul, o să fie şi ei mai bine. O să învăţăm şi noi spaniola, o să înveţe şi ei româneşte, important este să iasă bine. Concurenţa este mare acum la Steaua. Trebuie să se contureze un prim 11. Noii noştri colegi sunt serioşi, băieţi de treabă şi au caracter bun. Sperăm să-i ajutăm să se adapteze cât mai repede", a precizat Petre.

Ovidiu Petre a mai spus că şi-ar fi dorit ca Dorel Zaharia, jucător pus pe lista de transferuri şi aflat foarte aproape de un transfer în China, la Tianjin Teda, să evolueze în continuare în Europa: "În ceea ce-i priveşte pe băieţii care au plecat de la Steaua, noi nu avem nicio putere. Erau băieţi buni, prietenii noştri, dar sunt momente în viaţă când nu depinde de noi. Mi-aş dori ca Zaharia să meargă la o echipă din Europa. Dacă el alege să meargă în China, este alegerea lui".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici