Ovidiu Tender şi CJ vor negocia preluarea echipei FC Timişoara

O echipă de patru negociatori, formată din trei reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Timiş şi unul al societăţii Tender SA, va discuta cu reprezentanţii actualului proprietar al grupării FC Timişoara, Balkan Petroleum, o eventuală preluare a clubului bănăţean.

19 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Tender şi CJ vor negocia preluarea echipei FC Timişoara

Ovidiu Tender şi CJ vor negocia preluarea echipei FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Consiliul de Administraţie al Societăţii Inter Center Service a decis numirea unei echipe de negociatori care să demareze procedurile pentru o eventuală preluare a acţiunilor echipei de fotbal Poli Timişoara. Echipa de negociatori este formată din patru persoane, trei din partea Consiliului Judeţean Timiş, respectiv unul din partea Tender SA. Dacă se va ajunge la o înţelegere cu reprezentanţii actualului proprietar, va urma ulterior o perioadă de audit a clubului, care va dura aproximativ 30 de zile, pentru ca în final să aibă loc negocierea directă a preţului de achiziţie", a declarat, miercuri, omul de afaceri Ovidiu Tender, pentru MEDIAFAX.

Comitetul Executiv al FRF a decis, săptămâna trecută, punerea în aplicare a deciziei FIFA de penalizare cu şase puncte a echipei FC Timişoara pentru neexecutarea punctului 3 din hotărârea TAS, pronunţată la 25 aprilie 2008, în cazul palmaresului grupării Politehnica, disputat Marian Iancu şi omul de afaceri italian Claudio Zambon. Punctul trei al hotărârii TAS din 25 aprilie 2008 se referă la schimbarea culorilor clubului de către FC Timişoara, astfel încât acestea să nu mai includă culoarea violet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici