(P) Simona Halep, în top 3 favorite la câştigarea turneelor de Grand Slam ce vor avea loc în acest an

Simona Halep este în top 3 al favoritelor la câştigarea celor trei turnee de Grand Slam rămase de disputat în acest an, Roland Garros, Wimbledon şi US Open.

277 afișări
Imaginea articolului (P) Simona Halep, în top 3 favorite la câştigarea turneelor de Grand Slam ce vor avea loc în acest an

(P) Simona Halep, în top 3 favorite la câştigarea turneelor de Grand Slam ce vor avea loc în acest an

Cotele pe care le vom prezenta în cele ce urmează sunt disponibile la Unibet, agenţie de pariuri care acordă o importanţă deosebită tenisului. În fiecare sezon, cele mai interesante dueluri din tenis sunt prezente în oferta Unibet Live, cotele antepost pentru turneele de Grand Şlam sunt pregătite cu foarte mult timp înainte şi, mai mult decât atât, toate partidele de la Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open pot fi urmărite în direct la Unibet TV - serviciul de live streaming al agenţiei.

Următorul turneu de Grand Slam la care Simona Halep va participa în acest an este Roland Garros, între 24 mai şi 7 iunie.

Agenţia Unibet o creditează pe Simona Halep cu prima şansă la câştigarea turneului de la Paris, cu o cota de 5.00. Simona este urmată de Bianca Andreescu (9.00), Ashleigh Barty (10.00), Garbine Muguruza (10.00), Serena Williams (13.00), Kiki Bertens (13.00) şi Elina Svitolina (13.00).

Simona Halep este considerată o specialistă pe această suprafaţă, având în palmares un titlu la Roland Garros, câştigat în 2018, după o finală cu Sloane Stephens. Actuala ocupantă a locului 2 WTA mai are alte două finale pierdute la Openul Franţei, în 2014, împotriva Mariei Sharapova, şi în 2017, contra Jelenei Ostapenko.

Anul trecut, Simona a fost eliminată în sferturile de finală de la Roland Garros de tânăra jucătoare americană Amanda Anisimova. Roland Garros este turneul de Grand Slam la care Simona Halep are cel mai bun procentaj al victoriilor, 76% (28 de victorii şi 9 înfrângeri).

Wimbledon 2020 se va disputa între 29 iunie şi 12 iulie, iar Simona Halep este considerată a treia favorită, cu o cotă de 10.00. Marea favorită este văzută Serena Williams (cota 8.00), învingătoare de şapte ori pe iarba londoneză. A doua şansă o are lidera clasamentului WTA, Ashleigh Barty, cu o cotă de 9.00.

Simona Halep a câştigat ediţia de anul trecut de la Wimbledon, după o finală magistrală contra Serenei Williams. Ea mai are în palmares o semifinală la Wimbledon 2014, pierdută cu Eugenie Bouchard, şi alte două prezenţe în sferturile de finala, în 2016 şi 2017. Procentajul său la Wimbledon este de 75%, cu 24 de victorii şi 8 înfrângeri.

A treia şansă o are Simona Halep şi la câştigarea US Open 2020, competiţie programată între 24 august şi 13 septembrie. Cota româncei este 9.00, în timp ce principalele favorite sunt văzute cele două finaliste de anul trecut, Bianca Andreescu şi Serena Williams, care au aceeaşi cotă - 7.50.

Dintre cele 4 turnee de Grand Slam, US Open este cel la care Simona Halep a avut cele mai slabe rezultate. Anul trecut a fost eliminată în turul 2, după ce în 2017 şi 2018 pierduse în runda inaugurală. Cel mai bun rezultat datează din 2015, când a ajuns în semifinale. Procentajul victoriilor Simonei la US Open este de doar 63%, cu 17 victorii şi 10 înfrângeri.

Amintim că la primul turneu disputat în acest an, la Australian Open, Simona a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de Garbine Muguruza.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici