Pădureanu: M-am înţeles cu Şumudică să continue la Gloria

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că a ajuns la un acord verbal cu antrenorul Marius Şumudică pentru ca acesta să continue să pregătească echipa ardeleană şi în sezonul următor.

22 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: M-am înţeles cu Şumudică să continue la Gloria

Pădureanu: M-am înţeles cu Şumudică să continue la Gloria (Imagine: Mediafax Foto)

"M-am înţeles verbal cu Marius Şumudică să continue la Gloria, în iarnă când a acceptat să vină la Bistriţa a fost la fel, ne-am bazat pe cuvânt. Lucrurile au mers bine, la fel sper să se întâmple şi de acum înainte. Reunirea echipei va fi în 13-14 iunie, iar în principiu în jurul datei de 1 iulie se va pleca într-un stagiu de pregătire în Austria", a spus Pădureanu pentru site-ul oficial al grupării bistriţene.

Jean Pădureanu a precizat că echipa sa a încheiat bine sezonul, deşi se putea şi mai bine. "Era foarte bine dacă învingeam pe Rapid şi urcam şi mai mult în clasament, sau dacă nu aveam o sincopă gen Curtea de Argeş sau Galaţi. Echipa a jucat bine în Giuleşti şi putea să câştige. Cu trei puncte în plus era excelent, dar şi aşa e bine, vizavi de ce a fost în tur. În funcţie de cine vine şi cine pleacă, de bugetul pe care-l vom avea, vom stabili obiectivele pentru sezonul următor. Deocamdată nu există nicio solicitare oficială de transfer pentru vreun jucător al Gloriei. Tot ce a apărut sunt doar speculaţii de presă. Vor reveni jucătorii pe care i-am avut împrumutaţi la alte cluburi, îi vom vedea la lucru şi decidem pe cine oprim. Sigur, vrem să aducem şi câţiva jucători, unii dintre ei din străinătate", a comentat el.

Preşedintele clubului Gloria a făcut o trecere în revistă a situaţiei lotului: "Lui Homei şi Latovlevici le-au expirat împrumuturile de la Dinamo, respectiv Timişoara. Timişoara contează pe Latovlevici pentru sezonul următor şi îl va păstra, în ceea ce-l priveşte pe Homei vom vedea ce planuri are pentru el clubul de care aparţine şi dacă îl mai putem aduce la noi. Dan Matei este şi el la finalul împrumutului, vom încerca să îl readucem la Bistriţa. Vali Năstase continuă la Gloria cât timp e nevoie de el, şi avem nevoie de el. Ne bazăm în continuare şi pe cei trei portari pe care i-am
avut în acest sezon. Va pleca Ze Rui, e la sfârşit de contract. Lui Tibor Moldovan îi acordăm şi în campionatul următor şansa să arate ce poate".

Gloria Bistriţa a terminat pe locul 11 ediţia 2009/2010 a Ligii I, cu 41 de puncte, după ce la finalul turului ocupa un loc retrogradabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici