Pădureanu: Sabău nu a avut pretenţii financiare pentru prelungirea contractului

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Ioan Ovidiu Sabău nu a avut pretenţii financiare pentru prelungirea cu doi ani a contractului cu Gloria Bistriţa.

1 afișare
Imaginea articolului Pădureanu: Sabău nu a avut pretenţii financiare pentru prelungirea contractului

Pădureanu: Sabău nu a avut pretenţii financiare pentru prelungirea contractului cu Gloria

"Nici nu a fost vorba de bani nicio clipă. Am discutat aici, în Antalya, relaxaţi şi am convenit că pretenţiile lui legate de asigurarea bazei materiale sunt justificate. Cam tot ce ne-a cerut Sabău, noi am făcut sau măcar ne-am dat interesul să facem. Niciodată cu Neluţu nu s-a pus problema banilor", a declarat Jean Pădureanu, care a precizat că tehnicianul Gloriei şi-a dat acordul să antreneze echipa cel puţin încă două sezoane.

"La Adunarea Generală a CF Gloria 1922 eu am spus că vom pune umăr de la umăr să facem tot ce ne-a cerut Sabău pentru ca el să rămână la Gloria Bistriţa până la adânci bătrâneţi. Eu cred că are un statut cât se poate de bun în cadrul clubului: este manager şi poate decide transferurile, dar şi membru al Consiliului Director", a afirmat Pădureanu.

Preşedintele Gloriei Bistriţa se află în Antalya unde echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău efectuează un stagiu de pregătire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici