Pagube de 2.000 de euro provocate de suporteri pe stadionul din Ploieşti, la meciul Petrolul-Steaua - FOTO

Pagubele provocate pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti la meciul de sâmbătă seară dintre Petrolul şi Steaua sunt estimate la 3.000 de euro, a anunţat, luni, administratorul arenei sportive, precizând că au fost distruse 241 de scaune, iar alte 40 lipsec.

182 afișări
Imaginea articolului Pagube de 2.000 de euro provocate de suporteri pe stadionul din Ploieşti, la meciul Petrolul-Steaua - FOTO

Pagube de 2.000 de euro provocate de suporteri pe stadionul din Ploieşti, la meciul Petrolul-Steaua (Imagine: SC. SGU. Ploiesti SRL)

Potrivit unui comunicat dat publicităţii luni de SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, firmă care aparţine Consiliului Local şi care se ocupă de administrarea stadionului, suporterii echipei Steaua care au asistat sâmbătă seară la partida dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti disputată pe stadionul Ilie Oană au provocat pagube estimate la 3.000 de euro.

Astfel, au fost distruse 241 de scaune din peluzele destinate galeriei oaspeţilor, iar alte 40 de scaune lipsesc din această peluză.

Administratorul stadionului reclamă, de asemenea, "mizeria de nedescris" lăsată de jucătorii echipei oaspete în vestiar şi la duşuri.

Şi suporterii echipei Petrolul care sâmbătă seară s-au luat la bătaie cu jandarmii au provocat pagube pe domeniul public, distrugând câteva ghivece cu flori.

Cinci suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma unor altercaţii cu jandarmii, în total 12 persoane fiind duse la Poliţie pentru cercetări, în urma meciului de sâmbătă seară dintre Petrolul şi Steaua.

Suporterii ploieşteni s-au manifestat violent şi în timpul partidei de fotbal, 20 de persoane fiind amendate.

Formaţia Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu deţinătoarea titlului, Steaua, în etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I.

La finalul meciului, între jucători ai celor două echipe a izbucnit un conflict, în urma căruia fotbalistul grupării prahovene Romario Pires a primit cartonaş roşu.

Incidente au avut loc şi în tribune, galeria Stelei rupând mai multe scaune şi aruncându-le către fanii Petrolului. Suporterii stelişti au rupt şi un gard.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici