Palmeiras: Fanii au devastat restaurantul vicepreşedintelui Frizzo, după înfrângerea cu Corinthians

Mai mulţi suporteri ai echipei Palmeiras au devastat restaurantul vicepreşedintelui clubului, Roberto Frizzo, duminică, după înfrângerea din meciul de pe teren propriu cu Corinthians, scor 0-2, din campionatul Braziliei.

104 afișări
Imaginea articolului Palmeiras: Fanii au devastat restaurantul vicepreşedintelui Frizzo, după înfrângerea cu Corinthians

Palmeiras: Fanii au devastat restaurantul vicepreşedintelui Frizzo, după înfrângerea cu Corinthians (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Conform presei braziliene, fanii au spart geamurile şi au aruncat scaunele şi farfuriile. Totul a durat mai puţin de un minut, iar suporterii au fugit imediat de la faţa locului.

În momentul incidentului, în restaurant se afla şi preşedintele clubului, Arnaldo Tirone. Acesta şi Frizzo s-au ascuns sub o masă pentru a scăpa de furia fanilor.

"A ieşit fugind toată lumea. Au spart toate geamurile. Ne gândeam că va fi mai rău, dar din fericire nu a păţit nimeni nimic", a declarat un angajat al localului, Antonio Correia.

Săptămâna trecută, tehnicianul Luiz Felipe Scolari, campion mondial în 2002 cu naţionala Braziliei, a fost demis de la conducerea tehnică a formaţiei Palmeiras, care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici