Pană: Am câştigat trei puncte într-un moment delicat pentru noi

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Marian Pană, a declarat, vineri, după victoria de pe teren propriu cu Gloria Bistriţa, scor 2-1, că formaţia lui avea nevoie de cele trei puncte puse în joc pentru a trata cu mai puţină presiune meciurile următoare din Liga I.

14 afișări
Imaginea articolului Pană: Am câştigat trei puncte într-un moment delicat pentru noi

Pană: Am câştigat trei puncte într-un moment delicat pentru noi (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Sunt foarte mulţumit de faptul că am luat trei puncte într-un moment foarte delicat pentru noi. Aveam mare nevoie de acest succes ca să ştim pe ce drum să o luăm. Era foarte important pentru noi să câştigăm azi pentru că rezultatul ne ajută să tratăm cu mai puţină presiune meciurile următoare. Am început jocul extraordinar de bine, dar am avut probleme în zona apărării. Avem multe de rezolvat în ceea ce priveşte defensiva", a spus Pană.

Tehnicianul a fost ironic când a comentat prestaţia arbitrilor de la meciul cu Gloria Bistriţa. "Arbitrajul a fost foarte, foarte bun, dar îi las pe alţii să comenteze mai multe", a menţionat el.

Pană a precizat că nu se gândeşte încă la derbiul oraşului Cluj, din etapa a IX-a, cu CFR, ci la partida cu Gaz Metan Mediaş, din runda a VIII-a a Ligii I. "La Mediaş vom merge să jucăm la victorie. Nu mă gândesc la meciul cu CFR, mai avem un meci foarte important până atunci", a explicat el.

Formaţia Universitatea Cluj a învins, vineri, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Gloria Bistriţa, în primul meci din etapa a VII-a a Ligii I, disputat pe Stadionul Cetate din Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici