Pancu: Am primit ieri un salariu, dar sunt în continuare restanţe către jucători

Atacantul echipei Rapid Daniel Pancu a declarat că jucătorii giuleşteni au primit, miercuri, un salariu, dar unii mai au de încasat bani din urmă şi a precizat că speră ca până la începutul anului viitor situaţia privind sumele restante să fie rezolvată.

65 afișări
Imaginea articolului Pancu: Am primit ieri un salariu, dar sunt în continuare restanţe către jucători

Daniel Pancu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Din punct de vedere sportiv a fost un an bun, însă în ceea ce priveşte aspectul financiar a fost foarte apăsător. Am primit ieri un salariu, dar sunt în continuare restanţe către jucători. Noi ne dorim şi sperăm ca la începutul anului viitor să fim cu salariile la zi. Ar fi perfect", a spus Pancu.

Referitor la colegul său Alexandru Ioniţă II, care ar avea oferte de la Astra Giurgiu şi Petrolul Ploieşti, Daniel Pancu a afirmat că îi este greu să vorbească de plecarea acestuia, deoarece îşi dorea ca el "să ajungă un jucător important în tricoul Rapidului, nu în altă parte". "Dar dacă oficialii clubului hotărăsc că el poate pleca, nouă să ne fie rezolvate o parte din probleme şi să fie transferaţi alţi 4-5 fotbalişti, atunci poate fi un lucru util. Oricum nu îi va fi uşor la început, dar având sprijinul preşedintelui de la Astra, de exemplu, care îl conoaşte foarte bine, îi va fi mai uşor să se acomodeze", a precizat Pancu.

Daniel Pancu, împreună cu tehnicianul Viorel Moldovan şi cu jucătorii Andrei Ciolacu şi Virgil Drăghia, au acordat autografe, joi, la petrecerea de sfârşit de an a copiilor de la grupele de juniori de la CS Dimsoft Bucureşti.

Clubul Rapid, aflat în insolvenţă din decembrie 2012, se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii şi angajaţii grupării având în momentul de faţă, după plăţile efectuate miercuri, restanţe salariale de două sau trei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici