Pancu: Am transmis conducerii că nu mai este loc de promisiuni, ci doar de lucruri concrete

Căpitanul echipei Rapid, Daniel Pancu, a transmis, joi, conducerii clubului, în cadrul unei şedinţe la care au participat şi reprezentanţii suporterilor, că jucătorii nu mai acceptă promisiuni, ci doar lucruri concrete.

96 afișări
Imaginea articolului Pancu: Am transmis conducerii că nu mai este loc de promisiuni, ci doar de lucruri concrete

Daniel Pancu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"A fost o discuţie în care toată lumea şi-a spus păsurile. Începând cu suporterii, conducerea şi terminând cu noi, jucătorii. Deocamdată nu s-a luat o decizie concretă, vom stabili mâine. Trebuie să ajungem cât mai curând la un numitor comun pentru că peste două săptămâni începe campionatul în Liga a II-a şi noi suntem puţin nepregătiţi. Noi, jucătorii, am spus că nu mai este loc de promisiuni, ci doar de lucruri concrete. Eu am spus că nu mai stau în situaţia asta la Rapid, şi rămâne valabil şi acum, dar cred că lucrurile s-au schimbat astăzi şi sperăm ca ele să intre pe făgaşul normal începând de mâine", a spus Pancu.

El a explicat că deocamdată nu ştie cine este antrenor, deşi conducerea clubului l-a înlocuit, miercuri, pe Marian Rada cu secundul Sandu Tăbârcă. "Nu ştim deocamdată cine va fi. Îmi pare rău că nea Marian nu mai este, cu dânsul am lucrat în condiţii imposibile şi am obţinut rezultate la care nimeni nu se aştepta", a afirmat jucătorul.

Întrebat dacă jucătorii vor înceta protestul şi vor accepta un alt antrenor, Pancu a răspuns: "E o problemă care ne depăşeşte pe toţi pentru că va trebui să aplicăm ceea ce decide conducerea. Suporterii ne-au spus că sunt alături de noi şi că ne înţeleg problemele. Le-au transmis celor din conducere că trebuie să îşi onoreze promisiunile cât mai repede", a precizat fotbalistul.

În ceea ce priveşte salariile restante, Daniel Pancu a menţionat că există promisiuni din partea noilor acţionari că acestea se vor achita săptămâna viitoare. "Vom vedea săptămâna viitoare. Acum suntem la stadiul de promisiuni", a spus Pancu.

În altă ordine de idei, jucătorul rapidist a afirmat că se aştepta ca Legia Varşovia să obţină un rezultat de egalitate la Bucureşti în faţa echipei Steaua, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. "Mă aşteptam la rezultatul ăsta (n.r. - scor 1-1) pentru că am jucat şi noi cu Legia acum doi ani şi este o echipă foarte puternică", a declarat Pancu.

Antrenorul Marian Rada a fost demis, miercuri, din funcţia de antrenor principal al echipei Rapid, în locul său fiind numit secundul Sandu Tăbârcă. După această decizie a conducerii, fotbaliştii au refuzat să participe la antrenament solicitând revenirea lui Rada la conducerea tehnică şi plata restanţelor salariale.

Fotbaliştii rapidişti nu s-au antrenat nici joi dimineaţă, ei părăsind baza sportivă Pro Rapid la scurt timp după încheierea şedinţei cu suporterii şi acţionarul Nicolae Cristescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici