Pancu: Dacă nu câştigam, şansele noastre deveneau foarte mici

Fotbalistul rapidist Daniel Pancu a declarat, luni seară, după meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-0, că dacă nu ar fi câştigat acest joc, pentru Rapid şansele de salvare de la retrogradare ar fi devenit foarte mici.

3 afișări

"Era foarte important pentru noi să câştigăm azi, dacă nu o făceam şansele noastre deveneau poate nu imposibile, dar foarte mici. Am trăit periculos pe final de meci, trebuia să închidem meciul mult mai devreme, însă până la urmă e bine că nu s-a întâmplat nimic pe final. De când a venit mister (n.r. - Cristiano Bergodi) cred că am început să jucăm mult mai ofensiv, a schimbat şi sistemul. Este important, pentru că de-acum înainte pe noi nu ne mai ajută egalurile şi trebuie să jucăm doar la victorie", a spus Pancu.

Daniel Pancu a precizat că pentru a se asigura că va rămâne în primul eşalon, Rapid trebuie să încheie sezonul pe locul 11. "Noi ca să fim siguri că rămânem în Liga I trebuie să terminăm pe locul 11 în clasament, pentru că nu se ştie ce se întâmplă cu punctele CFR-ului, dacă şi le iau sau nu înapoi", a adăugat el.

Daniel Niculae a declarat că Rapid ar fi putut să mai înscrie în partida cu Concordia Chiajna. "Este o victorie importantă împotriva unei contracandidate. Chiar dacă ne-au dominat în repriza a doua cred că noi am avut situaţii mai bune de gol şi puteam chiar să mai înscriem. Important până la urmă e faptul că am câştigat, sper ca vineri, la Braşov, să mai câştigăm încă trei puncte. Cu domnul Bergodi încercăm să jucăm ofensiv, bineînţeles că mai sunt şi anumite lucruri pe care trebuie să le remediem, drumul de acum înainte e foarte greu, pentru că suntem într-o situaţie dificilă şi mai sunt doar şapte meciuri de jucat. Sper să reuşim în final să ne atingem obiectivul", a spus Niculae.

Formaţia Rapid a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a XXVII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Gecov, în minutul 30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici