Pancu îl va ajuta pe noul antrenor Marian Rada

Noul antrenor al FC Rapid, Marian Rada, va fi ajutat de secunzii Marius Bratu si Marius Gogălniceanu, dar şi de mijlocaşul Daniel Pancu, care însă îşi va continua cariera de jucător, informează site-ul www.fcrapid.ro

8 afișări
Imaginea articolului Pancu îl va ajuta pe noul antrenor Marian Rada

Pancu îl va ajuta pe noul antrenor Marian Rada (Imagine: Mediafax Foto)

"Conducerea executivă a Rapidului a hotărât ca, în urma demisiei lui Mircea Rednic, funcţia de antrenor principal al Rapidului să fie ocupată de fostul secund al lui Rednic, Marian Rada. «Până la vară cel puţin, Marian Rada are întreaga autoritate şi responsabilitate ce decurg din funcţia de antrenor principal», a declarat directorul general Constantin Zotta. Marian Rada va lucra alături de Marius Bratu şi Marius Gogălniceanu, obţinând şi acceptul lui Daniel Pancu pentru ca acesta să-l ajute mai mult decât un simplu jucător. Pancone îşi va continua cariera de jucător, dar experienţa sa şi ataşamentul faţă de culorile alb-vişinii vor fi fructificate de noul antrenor al Rapidului", se arată pe site-ul oficial al FC Rapid.

Potrivit sursei citate, Rada se află în Giuleşti din 1983, când echipa Rapid a revenit în prima divizie după cei şase ani petrecuţi în Divizia B. "Rada a jucat pentru Rapid până în 1990, cu o întrerupere de un an şi jumătate (cât a evoluat în Bănie), rămânând apoi în cadrul clubului în mai toate posturile posibile: organizator de competiţii, director sportiv, director general, antrenor secund şi chiar antrenor la copii si juniori, după ce a fost dat afară de Ioan Becali!", informează www.fcrapid.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici