Pancu: Rapid nu o să fie niciodată nici măcar satelitul lui Real Madrid

Mijlocaşul Daniel Pancu a declarat, sâmbătă noaptea, la întoarcerea din turneul din Portugalia, că Rapid nu o să ajungă nici măcar satelitul grupării Real Madrid, cu atât mai puţin al clubului Steaua, aşa cum a afirmat finanţatorul formaţiei din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali.

3 afișări
Imaginea articolului Pancu: Rapid nu o să fie niciodată nici măcar satelitul lui Real Madrid

Pancu: Rapid nu o să fie niciodată nici măcar satelitul lui Real Madrid

"Hai să lăsăm caterinca. Nu o să ajungă niciodată Rapid satelitul Stelei sau al lui Dinamo. Nici măcar satelitul lui Real Madrid nu o să ajungă vreodată. Rapid are o istorie în spate", a spus Pancu.

Acţionarul majoritar al grupării giuleştene, George Copos, a anunţat că intenţionează să vândă clubul. Ulterior, Gigi Becali s-a oferit să cumpere clubul Rapid cu 30 de milioane de euro pentru a-l transforma în Steaua III.

Daniel Pancu este de părere că George Copos nu va vinde gruparea giuleşteană. "Nu cred că va pleca. Avem nevoie mai mult ca niciodată de domnul Copos. Avem nevoie de unitate în acest retur pentru că va fi unul foarte greu", a adăugat Pancu.

Întrebat ce părere are despre faptul că CFR Cluj şi Steaua se tem una de cealaltă în lupta pentru titlu şi nu iau în calcul formaţia Rapid, Pancu a răspuns: "E mai bine pentru noi că se întâmplă aşa. Ne ajută foarte mult ca să se bată între ei şi la final noi să câştigăm campionatul şi să fim fericiţi".

Referitor la accidentarea jucătorului echipei Steaua, Habibou, Pancu susţine că meciurile echipei giuleştene nu se vor disputa niciodată în absenţa unei ambulanţe. "Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat lui Habibou, e bine că acum e în afara oricărui pericol. Noi n-am fi acceptat să jucăm fără ambulanţă", a precizat Pancu.

Jucătorul australian Ryan Griffiths a declarat că speră ca acţionarul majoritar George Copos să nu părăsească gruparea giuleşteană. "Nu am auzit nimic de o eventuală plecare a patronului. Normal că îmi doresc să nu se întâmple acest lucru, dar nu ştiu prea multe despre acest subiect şi nu vreau să comentez", a spus fotbalistul australian.

Antrenorul Mircea Rednic nu s-a întors sâmbătă noaptea la Bucureşti împreună cu lotul echipei, el plecând din Portugalia direct în Belgia. Vladimir Bozovici, Pierre Boya şi Cesinha nu au făcut nici ei deplasarea la Bucureşti, primind câteva zile liber din partea antrenorului pentru a-şi revedea familiile.

Sâmbătă noaptea, jucătorii şi oficialii echipei Rapid au aşteptat autocarul care trebuia să îi ducă la baza sportivă Pro Rapid aproximativ 50 de minute în parcarea Aeroportului Internaţional Henri Coandă. În cele din urmă, fotbalisştii au plecat spre case cu taxiurile sau cu maşinile soţiilor şi prietenelor.

La 6 februarie, Rapid va pleca în Cipru în cel de-al doilea stagiu de pregătire din această pauză competiţională, în cadrul căruia va disputa patru partide amicale, cu FC Cracovia, Levski Sofia, Lokomotiv Sofia şi Şerif Tiraspol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici