Pandurii a câştigat primul amical din stagiul din Antalya, scor 3-2 cu o selecţionată ungară

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-2, o selecţionată de tineret a Ungariei, în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire de la Belek, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

Echipa învinsă de Pandurii a fost o selecţionată de tineri de 23 de ani de la echipele de prima ligă din Ungaria.

Pentru Pandurii cele trei goluri au fost marcate de Cardoso, cu ajutorul unui fundaş al ungurilor, Burucz, care a deviat în propria poartă, Pintilii din penalti şi Brata. Pentru echipa ungară au înscris Vitredi şi Bene.

Antrenorul Petre Grigoraş a folosit la acest meci 22 de jucători, trei dintre fotbaliştii aflaţi în cantonament cu echipa antrenându-se separat pe un teren alăturat (Conrado, Militaru şi Voinea), în timp ce portarul Mingote face recuperarea la hotelul unde sunt cazaţi jucătorii de la Pandurii.

În prima repriză, Grigoraş a folosit următoarea formulă de joc: Lazăr - Matei, Viera, Chiricheş, Grecu - Băcilă, Pintilii, Vranjes, Hidişan - Cardoso. În repriza a doua, pentru Pandurii au jucat: Horvat - Popete, Tătaru, Rada, Neagu - Ciucur, Nistor, Avramescu, Cristea - Stupic, Brata.

Partida a fost arbitrată de o brigadă coreeană, care a acordat trei cartonaşe roşii tinerilor din Ungaria, după ce aceştia au avut intrări dure la jucătorii formaţiei din Liga I.

Chiricheş a părăsit terenul accidentat în prima repriză, în locul său fiind trimis pe teren Ionuţ Rada.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu are programat următorul meci amical din Antalya, luni, cu echipa azeră FK Baku.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici