Pandurii poate juca acasă meciul din turul doi preliminar al Ligii Europa

Vicecampioana României, Pandurii Târgu Jiu, va putea disputa meciul din turul doi preliminar al Ligii Europa pe stadionul propriu, după ce UEFA a omologat arena "Tudor Vladimirescu" (9.200 de locuri) pentru această fază a competiţiei.

191 afișări
Imaginea articolului Pandurii poate juca acasă meciul din turul doi preliminar al Ligii Europa

Pandurii poate juca acasă meciul din turul doi preliminar al Ligii Europa (Imagine: AFP/Arhiva Mediafax Foto)

Totuşi, gruparea gorjeană, care va participa pentru prima dată în cupele europene, va mai trebui să îndeplinească două condiţii: să asigure deplasarea oficialilor UEFA şi a arbitrilor de la Sibiu la Târgu Jiu şi a echipei oaspete de la Craiova la Târgu Jiu în regim de coloană oficială, dar şi să rezerve cel puţin o sută de locuri de cazare la hotelurile din localitate pentru acest meci, informează site-ul oficial al grupării gorjene.

Totodată, Pandurii Târgu Jiu a anunţat că va fi cap de serie doar în turul doi preliminar al Ligii Europa, nu şi în turul trei sau în play-off.

Tragerea la sorţi a turului doi preliminar va avea loc la 24 iunie, în timp ce pentru turul trei preliminar este programată la 19 iulie. Pentru play-off-ul Ligii Europa va fi organizată o nouă extragere la 9 august, în timp ce grupele vor fi stabilite la 30 august.

România va fi reprezentată în cupele europene astfel: Steaua (turul doi preliminar al Ligii Campionilor), Pandurii Târgu Jiu şi Astra Ploieşti (turul doi preliminar al Ligii Europa) şi Petrolul Ploieşti (turul trei preliminar al Ligii Europa).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici