Pandurii Târgu Jiu a obţinut prima victorie, scor 3-1 cu FC Argeş

Echipa Pandurii Târgu Jiu a obţinut prima victorie în sezonul 2008/2009 al Ligii I, după ce a învins, luni seară, cu scorul de 3-1 (2-0), formaţia FC Argeş, în ultimul meci al etapei a cincea.

33 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu a obţinut prima victorie, scor 3-1 cu FC Argeş

Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Eugen Neagoe (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru Pandurii au marcat Chibulcutean '28, Al. Piţurcă '32 şi Vasilache '69 (penalti). Pentru FC Argeş a înscris Doman '51.

Pandurii a deschis scorul în minutul 28 prin Alin Chibulcutean, care a marcat după o centrare de la Rus.

Alexandru Piţurcă a majorat scorul pentru Pandurii în minutul 32. Piţurcă a profitat de o greşeală a portarului Boşneag, care a scăpat în faţă mingea şutată de Vasilache.

FC Argeş a redus din diferenţă în minutul 51, prin Doman, care a profitat de o bâlbâială în careul gorjenilor.

Din minutul 45, Pandurii a rămas cu un jucător mai puţin în teren, după ce Popete a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Scorul a devenit 3-1 pentru Pandurii în minutul 69, când Vasilache a transformat un penalti acordat după un fault asupra lui Păcurar.

Pandurii Târgu Jiu a încheiat meciul în nouă jucători, după ce, în minutul 80, Alexandru Piţurcă a primit cartonaşul roşu direct în urma unui fault asupra lui Cârstoiu. Fotbalistul formaţiei FC Argeş a fost transportat cu salvarea la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici