Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna, scor 0-1, în Liga I

Echipa Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I, în care antrenorul Marius Şumudică a debutat pe banca tehnică a ilfovenilor.

131 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna, scor 0-1, în Liga I

Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna, scor 0-1, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Welington, în minutul 84, cu un şut plasat de la 15 metri după o eroare a fundaşilor centrali de la Pandurii.

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa - Unguruşan (Bud '81), Erico, D. Bratu, Momcilovici - Distefano (Buleică '73), Nistor, Breeveld, Nicoară - Shamsin (Dos Santos '46), Giusti. Antrenor: Cristian Pustai.

Concordia Chiajna: Râmniceanu - Dima, Leca, Melinte, Bambara - Papasterianos, Ispir - Onduku (Strătilă '77), Purece (L. Ganea '67), Serediuc - Welington (Roşu '88). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Unguruşan '58, Dos Santos '81 / Bambara '62.

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Mircea Orbuleţ, Imre Bucsi (asistenţi) - Andrei Chivulete, Iulian Călin (asistenţi suplimentari) - Radu Timar (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Robert Niţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici