Pandurii Târgu Jiu cumpără fotbalişti cu plata în rate

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a explicat, joi, cum a reuşit să cumpere şase fotbalişti cu suma de 2,5 milioane de euro, jucători pe care clubul gorjean îi va plăti în rate eşalonate pe următorii cinci ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu cumpără fotbalişti cu plata în rate

Pandurii Târgu Jiu cumpără fotbalişti cu plata în rate

Cei şase jucători transferaţi sunt atacantul Jaka Stromajer şi fundaşul stânga Rok Hanzic, ambii din Slovenia, atacantul Edmilson Dos Santos Karmo, fundaşul dreapta Jackson Jose Lucas, fundaşul stânga Cleber Goncalves Ramos şi mijlocaşul Leonardo Albuqurque, toţi din Brazilia, jucători ai formaţiei FC Santos, club cu care Pandurii au negociat transferul acestora la pachet.

Oficialul gorjean s-a arătat extrem de mulţumit de jucătorii transferaţi afirmând că aceştia vor face spectacol brazilian pe stadionul Municipalul din Târgu Jiu: "Sunt cu toţii jucători foarte buni, nu a avut niciodată Târgu Jiul aşa ceva. Toţi au fost jucătorii celor de la FC Santos, club cu care noi am negociat, dar au fost cedaţi la alte echipe, unul dintre ei, Edmilson, a fost şi la naţionala de tineret a Braziliei. Ceilalţi au fost împrumutaţi la alte formaţii, doi dintre ei la Portuguese. Rămâne să vedem dacă se vor adapta la noi, dar merită încercat. Eu cred că o să avem spectacol cu siguranţă pe Municipal şi nu numai brazilian. Pentru că mai avem şi noi pe Vasilache, pe Păcurar şi pe Iordache, care e brazilianul nostru".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici