Pandurii Târgu Jiu - Farul Constanţa, scor 0-1

Echipa Pandurii Târgu Jiu a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în faţa formaţiei Farul Constanţa, primul din etapa a VIII-a a Ligii I, în care oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 42.

1 afișare
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu - Farul Constanţa, scor 0-1

Pandurii Târgu Jiu - Farul Constanţa, scor 0-1

Unicul gol al partidei a fost înscris de Maxim '68.

În minutul 42, Farul a rămas în inferioritate numerică, după ce atacantul brazilian Wiliam Gerlem a primit cartonaşul roşu. Gerlem a fost eliminat în urma unei altercaţii cu fundaşul gazdelor Constant Djapka, pe care l-a lovit, provocând o încăierare între mai mulţi jucători. Tuşierul Monica Rigo a fost cea care i-a semnalizat centralului Tiberiu Lajos incidentul în urma căruia brazilianul a fost eliminat, iar Gerlem s-a îndreptat furios spre aceasta, reproşându-i decizia luată şi fiind blocat de Chibulcutean. Înainte de a părăsi terenul, Gerlem a mai încercat în câteva rânduri să ajungă la Rigo, însă a fost împiedicat de colegi şi de adversari şi în cele din urmă a fost scos, plângând, în afara suprafeţei de joc.

Oaspeţi au deschis scorul în minutul 68, prin Florin Maxim, care a marcat al treilea gol al său în primul eşalon, cu un şut din lovitură liberă de la 22 de metri lateral dreapta, cu pământul, la colţul scurt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici