Pandurii Târgu Jiu - FC Vaslui, scor 1-2, în Liga I

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, în care a evoluat în inferioritate numerică mai mult de o repriză şi golul victoriei oaspeţilor a fost marcat în minutul 90+2.

145 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu - FC Vaslui, scor 1-2, în Liga I

Pandurii Târgu Jiu - FC Vaslui, scor 1-2, în Liga I

Golurile au fost marcate de Momcilovici '29 pentru gazde şi Antal '66, '90+2 pentru oaspeţi.

1-0: Momcilovici trimite mingea în plasă din aproximativ 3 metri, după o centrare a lui Eric la care mingea a fost deviată de Erico.

1-1: Antal egalează cu un şut din careu, după o centrare a lui Muşat.

2-1: Acelaşi Antal stabileşte scorul final, împingând în poartă, din cinci metri, o minge respinsă de Stanca.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca - Unguruşan, Christou, Erico, Momcilovici - Anton, Breeveld - Buleică (Ciucur '58), Eric (Mamele '45), Distefano - Dos Santos (Nicoară '84). Antrenor: Cristian Pustai.

FC Vaslui: Cerniauskas - Celeban, Cordoş (Wilk '46), Prahic, Muşat - Caue (Pătulea '54), Madson - Viveiros, Antal, Sânmărtean - Temwanjera. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Paraskevas '4, '41, Eric '6, Erico '64 / Prahic '27, Sânmărtean '49, Viveiros '60, Madson '90

Cartonaş roşu: Paraskevas '41

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Marius Nicoară, Alexandru Cerei (asistenţi) - Marian Balaci (rezervă)

Observatori: Nicolae Grigorescu, Aurel Beldeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici