Pandurii Târgu Jiu interesată de împrumutul lui Valentin Simion

Gruparea Pandurii Târgu Jiu este interesată de transferul atacantului stelist Valentin Simion, preşedintele Marin Condescu afirmând că a obţinut deja promisiunea conducerii clubului din Ghencea pentru un împrumut al jucătorului.

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu interesată de împrumutul lui Valentin Simion

Preşedintele grupării Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu

Preşedintele Marin Condescu a fost prezent, luni, la sediul clubului Steaua, obţinând promisiunea conducerii gurpării steliste că-l va împrumuta la Pandurii pe atacantul care a evoluat sezonul precedent la Gloria Buzău. "Am negociat cu clubul Steaua pentru Simion şi avem promisiunile necesare pentru un împrumut ala acestuia, dar trebuie să ne înţelegem şi cu jucătorul", a spus preşedintele Marin Condescu, care trebuie să mai discute şi cu jucătorul.

Internaţionalul de tineret al Stelei este dorit la Târgu Jiu de antrenorul Eugen Neagoe încă din vara trecută, tehnicianul insistând în continuare să-l transfere şi discutând în acest sens cu conducerea clubului. "Am discutat cu domnul preşedinte Marin Condescu despre aducerea lui Simion şi ni-l dorim în lot, dar, deocamdată, nu am ajuns la un acord. Ştiu că mai sunt şi alte echipe interesate de Simion, dar rămâne să vedem în zilele următoare ce se poate face. Eu îl vreau la echipă şi aş fi vrut să îl avem deja transferat, dar nu s-a putut încă realiza nimic până acum", a afirmat Neagoe.

Valentin Simion a evoluat patru sezoane în Liga I, două cu Steaua şi câte unul cu UTA (2006-2007) şi Gloria Buzău (2007-2008). În campionatul precedent, Simion a evoluat pentru Gloria Buzău în 26 de jocuri şi a reuşit să înscrie un singur gol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici