Pandurii Târgu Jiu - Steaua, scor 1-1, în Liga I. Un suporter a intrat pe teren şi şi-a dat pantalonii jos în faţa portarului stelist - FOTO

Formaţia Steaua a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I, primul pentru tehnicianul Mihai Stoichiţă în al treilea său mandat la gruparea bucureşteană.

1366 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu - Steaua, scor 1-1, în Liga I. Un suporter a intrat pe teren şi şi-a dat pantalonii jos în faţa portarului stelist - FOTO

Pandurii Târgu Jiu - Steaua Bucureşti (Imagin: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Maxim '81 pentru Pandurii, respectiv Chipciu '74 pentru Steaua.

0-1: Chipciu deschide scorul cu un şut din colţul careului echipei Pandurii;

1-1: Pandurii egalează prin Maxim, care înscrie cu un şut din şase metri.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Unguruşan, Viera, Cristea, Rada - Pintilii (Neanu '90+2), Maxim (Al. Grigoraş '84) - Nistor, Voiculeţ, Ibeh (Lemnaru '80) - Batin. Antrenor: Petre Grigoraş.

Steaua: Stanca - Geraldo, Chiricheş, Iliev, Pârvulescu - Chipciu, Bourceanu, Răduţ (Bălan '61), Tănase (Fl. Costea '71) - Tatu, Rusescu (M. Costea '84). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Cristea '8, Voiculeţ '11, Pintilii '43, Maxim '81, Nistor '89 / Tatu '36, Bourceanu '76

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Marius Avram, ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Adrian Ghinguleac.

În minutul 24, un suporter a intrat pe teren, fiind scos în scurt timp de pe gazon. Fanul a pătruns în careul Stelei, însă a fost prins rapid de câţiva stewarzi, care l-au scos de pe teren.

În acelaşi minut, un alt suporter a reuşit să sară gardul de la marginea terenului, dar a fost oprit imediat de forţele de ordine.

Fanul care a intrat pe teren s-a dus în faţa portarului stelist şi şi-a dat jos pantalonii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici