Pandurii Târgu Jiu - Victoria Brăneşti, scor 4-2, în Liga I

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, duminică, la Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 4-2 (1-0), echipa Victoria Brăneşti, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I.

27 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu - Victoria Brăneşti, scor 4-2, în Liga I

Pandurii Târgu Jiu - Victoria Brăneşti, scor 4-2, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Vranjes '10 (penalti), Nistor '58, Stromajer '64 şi Băcilă '81. Pentru Victoria Brăneşti au înscris B. Oprea '90 şi Olariu '90+2.

1-0: Vranjes a transformat un penalti acordat de centralul Florin Marcu pentru un fault la Stromajer;

2-0: Nistor a înscris al doilea gol al gazdelor, cu un şut de la aproximativ 18 metri.

3-0: Stromajer a mărit diferenţa de pe tabela de marcaj, profitând de o neînţelegere în apărarea echipei Victoria Brăneşti.

4-0: Băcilă a marcat al patrulea gol al echipei Pandurii, după un contraatac, cu un şut în stânga portarului Savu.

4-1: Oprea a redus din diferenţă, înscriind cu un şut la colţul scurt, din interiorul careului.

4-2: Olariu a stabilit scorul final cu un şut de la aproximativ 20 de metri.

Pandurii Târgu Jiu: 80. Mingote - 25. Pleaşcă (7. Băcilă '76), 3. Viera, 21. Chiricheş, 6. Cardoso - 16. Nistor, 21. Vranjes, 5. Pintilii (19. Avramescu '77), 17. Brata (8. Popete '46) - 27. Lemnaru, 18. Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Victoria Brăneşti: 22. Savu - 2. Maghici, 5. Bar, 24. Marincău, 3. Lorincz - 16. Nicola (19. Zuluf '57), 25, Novac, 17. Olariu, 20. Ispir (18. D. Stan '71), 8. Popa (4. Călintaru '72) - 10. Oprea. Antrenor Ilie Stan.

Cartonaşe gabene: Pleaşcă '60, Cardoso '83 / Maghici '9.

Arbitri: Florin Marcu (central) - Dorin Mudura, Cătălin Savu (asistenţi) - Adrian Comănescu (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Emeric Dembrovschi.

După marcarea primului gol al partidei, manegerul sportiv al oaspeţilor, Alin Buzărin, a ieşit din loja oficială şi a strigat către antrenorul Ilie Stan să scoată echipa de pe teren, acuzând faptul că Stromajer nu a fost faultat la faza în care s-a dictat penalti. "Hai să mergem acasă, nu mai avem ce face aici, cade ăla din picioare că a dat pe lângă minge şi le dă penalti", a strigat el din afara lojei oficiale din mijlocul spectatorilor, către antrenor, care însă nu l-a auzit. Oficialul a încercat să sune pe cineva de pe bancă după ce forţele de ordine l-au oprit să meargă la banca echipei sale, dar a renunţat după ce a fost apostrofat de spectatorii din tribună care i-au strigat că şi Brăneştiul a primit altă dată penalti fără să fi fost cineva faultat.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici