Pandurii testează un atacant bosniac, Bosko Stupici

Gruparea Pandurii Târgu Jiu testează în această perioadă, în cantonamentul de la Belek, un atacant bosniac în vârstă de 26 de ani, Bosko Stupici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

Stupici a fost adus la Pandurii la recomandarea impresarului Zvonco Milojkovici, fotbalistul fiind propus grupării din Liga I şi în turul campionatului.

Bosko Stupici a evoluat, în perioada 2001-2005, în Bosnia, la FK Leotar Trebinje, unde a totalizat 60 de meciuri în care a marcat 25 goluri. În sezonul 2005-2006 a jucat la OFK Mladenovaci din Serbia, unde în 15 partide a marcat 7 goluri. Între 2006 şi 2009, bosniacul a evoluat la FK Sileks din Macedonia şi a înscris 37 de goluri în cele 83 de partide în care a evoluat. În sezonul 2009/2010 a jucat pentru Vardar Skopje din Macedonia, pentru care a marcat în 12 meciuri de nouă ori, iar anul trecut s-a transferat la NK Istra Pula din Croaţia, înscriind în cele 14 meciuri în care a evoluat de şapte ori.

Pandurii Târgu Jiu vrea şi un atacant de Liga I şi discută cu Universitatea Cluj pentru transferul lui Valentin Lemnaru, jucător pe care l-au mai dorit şi la finalul turului, când nu s-a ajuns acord din cauza sumei mari de transfer solicitate. Discuţiile au fost reluate, duminică, după ce atacantul şi-a exprimat dorinţa de a juca la Târgu Jiu, urmând ca preşedintele Eugen Pârvulescu să se înţeleagă cu patronul clujenilor, Florian Walter, pentru un eventual împrumut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici