Pantilimon: A fost o experienţă plăcută la Manchester City, însă doream să joc mai mult

Portarul Costel Pantilimon a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că perioada petrecută la Manchester City a fost "o experienţă plăcută", însă şi-a dorit să plece pentru a putea juca mai mult.

194 afișări
Imaginea articolului Pantilimon: A fost o experienţă plăcută la Manchester City, însă doream să joc mai mult

Costel Pantilimon (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"În momentul de faţă am terminat contractul, urmează o perioadă în care trebuie să aştept să aleg cea mai bună opţiune pentru viitorul meu. În momentul de faţă sunt discuţii, dar nu pot să spun de unde anume. Când se va finaliza, voi anunţa. Pentru mine a fost o perioadă foarte frumoasă la City, am câştigat patru trofee. A fost o experienţă plăcută şi mi-aş dori să o retrăiesc în viitor. A fost o dorinţă a mea de a juca mai mult, iar cei din conducerea clubului m-au înţeles. Acum să vedem încotro", a spus Pantilimon, prezent, duminică, la reunirea echipei naţionale a României în vederea turneului din Elveţia.

Portarul nu a dorit să comenteze zvonurile conform cărora negociază cu Arsenal Londra. "Am citit şi eu, nu pot să zic nimic pentru că nu e nimic pus la punct şi nu are sens", a spus Pantilimon.

El a respins însă varianta întoarcerii în Liga I, afirmând că ar refuza o eventuală ofertă de la Steaua. "Îmi doresc să joc în străinătate foarte mult timp şi chiar nu aş lua în considerare. Dar mă bucură interesul", a adăugat el.

Costel Pantilimon a vorbit despre plecarea portarului Ciprian Tătăruşanu la Fiorentina deşi transferul nu a fost încă anunţat oficial. "Este greu să te integrezi la o echipă de afară. Poate trebuie să munceşti de două ori mai mult decât aici. E o luptă continuă, dar mă gândesc că Tătăruşanu ştie la ce s-a înhămat semnând cu Fiorentina. Mă bucur însă pentru el pentru că este un pas înainte", a menţionat Pantilimon.

Întrebat dacă Fiorentina este interesat şi de transferul său, portarul a răspuns: "Nu se pune problema. Din câte ştiu Fiorentina are portari în momentul de faţă, l-au luat şi pe Ciprian. Sper să îi meargă bine lui acolo".

Lotul echipei naţionale a României s-a reunit, duminică, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia în vederea partidelor amicale cu Albania (31 mai, ora 20.00) şi Algeria (4 iunie, ora 21.30) din cadrul turneului din Elveţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici