Pantilimon, lăudat de un coleg de echipă: Ştim că Joe Hart e numărul 1, dar el a avut o prestaţie bună la Newcastle

Mijlocaşul echipei Manchester City, Jack Rodwell, a declarat că el şi colegii săi ştiu că portarul Joe Hart este "numărul 1", însă a subliniat că românul Costel Pantilimon este şi el internaţional şi a avut o prestaţie bună în meciul cu Newcastle, informează Manchester Evening News.

160 afișări
Imaginea articolului Pantilimon, lăudat de un coleg de echipă: Ştim că Joe Hart e numărul 1, dar el a avut o prestaţie bună la Newcastle

Costel Pantilimon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Costel este mereu prezent. Joe este numărul 1, iar Costel este un rival bun pentru el. Este un băiat bun, care se antrenează bine în fiecare zi. Atât el cât şi Richard Wright sunt buni. Ştim cu toţii că Joe este numărul 1, dar Costel a avut o prestaţie bună la Newcastle. Este un portar internaţional, însă când îl ai pe Joe înaintea ta este dificil pentru alt portar. Costel are evoluţii bune şi Cupa Ligii este o competiţie bună pentru el în acest sezon. A avut două intervenţii care ne-au ajutat să ne păstrăm şansele. Dacă s-ar fi înscris situaţia ar fi putut fi diferită", a spus Rodwell.

Manchester Evening News notează că Pantilimon şi Hart vor discuta astăzi cu tehnicianul Manuel Pellegrini şi că românul a fost, miercuri seară, omul meciului.

Pe de altă parte, portarul echipei Tottenham, Brad Friedel, a declarat că nu este atât de simplu să se renunţe la Hart în favoarea lui Pantilimon. "Toţi portarii au momente mai bune şi momente mai puţin bune. Acest post este unul de încredere. Nu mi s-a părut niciodată că Joe este o persoană cu probleme în ceea ce priveşte încrederea. Antrenorul trebuie să ia o decizie şi el este singurul care ştie cum este Joe în fiecare zi la antrenamente. Dacă simte că este la un nivel bun, îl va menţine titular. Dacă simte că are nevoie să stea, îl va introduce pe celălalt portar. Faptul că eşti lăsat pe bancă poate avea un efect pozitiv, dar asta depinde de tine. Dacă încetezi să îţi mai faci treaba şi cedezi, efectul este negativ. Dacă te ambiţionezi şi munceşti şi mai mult, efectul este pozitiv. Însă nu se ştie niciodată. De aceea nu este aşa de uşor să spui: «Îl vom lăsa pe bancă pe Joe Hart», pentru că nu vrei să îl pierzi pe Joe Hart cel foarte bun, deoarece Joe Hart la cel mai bun nivel este numărul 1 al Angliei", a explicat Friedel.

Echipa Manchester City, cu portarul Costel Pantilimon titular, s-a calificat, miercuri, după prelungiri, în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, după ce a învins, în deplasare, scor 2-0 (0-0, 0-0), formaţia Newcastle United. Golurile partidei au fost marcate de Alvaro Negredo '99 şi Edin Dzeko '105.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici