Pantilimon: Ne luptăm pentru locul doi, Franţa a luat un avantaj serios pentru câştigarea grupei

Portarul echipei FC Timişoara, Costel Pantilimon, a declarat, luni, că după înfrângerea cu Franţa, reprezentativa României se mai poate lupta doar pentru locul doi în grupa de calificare la turneul final al Campionatului European din 2012.

12 afișări
Imaginea articolului Pantilimon: Ne luptăm pentru locul doi, Franţa a luat un avantaj serios pentru câştigarea grupei

Pantilimon: Ne luptăm pentru locul doi, Franţa a luat un avantaj serios pentru câştigarea grupei (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Cu siguranţă de acum ne vom lupta pentru locul doi. Nu ne mai putem lupta cu Franţa, cred că au luat un avantaj serios pentru ocuparea primului loc şi de acum încolo să ne gândim la ocuparea locului doi", a spus Pantilimon.

Costel Pantilimon s-a arătat bucuros pentru evoluţia din partida de pe Stade de France.

"S-au spus cuvinte frumoase despre mine şi sunt bucuros de lucrul acesta, într-un fel am şi un pic de amărăciune că nu am putut scoate mai mult la Paris. Comparaţii se fac tot timpul. Silviu Lung a fost special în felul lui pentru ce a făcut pentru această ţară, iar eu sunt la început de drum şi sper să fie foarte bine de acum încolo. Sunt bucuros că sunt în creştere, că sunt apreciat", a completat Pantilimon.

Referitor la partida cu FCM Târgu Mureş, din etapa a XI-a a Ligii I, Pantilimon speră ca gruparea bănăţeană să se impună în faţa fostului antrenor, Ioan Ovidiu Sabău.

"Este un meci foarte important. Târgu Mureş este o echipă foarte bună şi ne aşteptăm la o replică foarte bună din partea lor, mai ales că domnul Sabău ne cunoaşte foarte bine. Sperăm să câştigăm acel meci şi să fim noi cei care îl cunoaştem destul de bine", a adăugat Pantilimon.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, pe Stade de France, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Franţei, într-un meci contând pentru etapa a III-a a grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012. Golurile au fost reuşite de Loic Remy '83 şi Gourcuff '90+3. Prima reuşită a francezilor a fost precedată de o nesemnalizare a asistentului la francezul Loic Remy, care se afla în poziţie afară din joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici