Pantilimon, pe lista de transferuri a celor de la Manchester City

Portarul Costel Pantilimon a fost inclus de clubul Manchester City pe lista jucătorilor "liberi pentru a fi transferaţi", conform situaţiei date publicităţii, vineri, de Premier League, pe site-ul oficial.

92 afișări
Imaginea articolului Pantilimon, pe lista de transferuri a celor de la Manchester City

Costel Pantilimon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alături de Pantilimon, pe listă se mai află Thomas Agyiri, Gareth Barry, Alex Henshall, Kieran Kennedy, Joleon Lescott, George Swan şi Alex Tchuimeni-Nimely.

La Chelsea Londra, printre jucătorii de pe lista celor "liberi pentru a fi transferaţi" se află Ashley Cole, Samuel Eto'o, Frank Lampard şi Mark Schwarzer, iar la Manchester United sunt menţionaţi Rio Ferdinand, Ryan Giggs şi Nemanja Vidici.

Premierleague.com subliniază că există posibilitatea ca jucătorii aflaţi pe listele celor "liberi pentru a fi transferaţi" să rămână la grupările respective în sezonul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici