PAOK a câştigat meciul tur al optimilor de finală din Europa Conference League cu Gent

Echipa PAOK Salonic, condusă de Răzvan Lucescu, a câştigat la limită, cu 1-0, meciul cu belgienii de la Gent, contând pentru prima manşă a optimilor din Europa Conference League.

393 afișări
Imaginea articolului PAOK a câştigat meciul tur al optimilor de finală din Europa Conference League cu Gent

Sursa foto: Profimedia

Partida a fost una echilibrată, fapt relevat şi de statisticile care au arătat situaţii de egalitate la multe dintre capitole.

Momentul cel mai important al primei reprize a fost cel în urma căruia Răzvan Lucescu a primit un cartonaş galben la bancă. Acesta a fost penalizat pentru reacţia sa vehementă, după ce arbitrul partidei a refuzat să acorde penalty, la un henţ clar în careu.

După pauză, Alessio Castro-Montes a marcat pentru Gent, însă golul a fost anulat pe motiv de offside.

Jasmin Kurtic l-a surprins pe portarul advers, deschizând scorul cu un şut pe jos, din lovitură liberă, din marginea careului, gazdele preluând conducerea în minutul 58.

Forcingul de final al elevilor lui Lucescu Jr. nu a adus modificări pe tabelă, astfel că PAOK va avea o sarcină dificilă în returul din Belgia, în vederea calificării în sferturile de finală.

La gazde, românul Alexandru Mitriţă a fost rezervă neutilizată.

În celelalte meciuri desfăşurate joi de la ora 19.45, în Europa Conference League, s-au înregistrat următoarele rezultate:

Partizan – Feyenoord 2-5 (1-1)
Slavia Praga – LASK 4-1 (2-0)
Vitesse – AS Roma 0-1 (0-1)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici